Sådan analyseres Cost af kreditkort?

Har du nogensinde tænkt hvor meget et kreditkort omkostninger til dig? Du kan sige ‘Ja’. Du kan også sige, at du er opmærksom på alle de skjulte omkostninger og afgifter. I virkeligheden er der mange skjulte gebyrer og afgifter, der ofte går ubemærket af kreditkort bruger.
Hvis du ikke er alvorligt med disse skjulte omkostninger derefter i slutningen af året kan du ende med at betale tusindvis af dollars uden selv at vide det. I sidste ende kan du nemt fandt ud af at dit årlige budget er ødelagt af denne skjulte omkostninger.
Her er nogle af beskrivelserne af de skjulte omkostninger, som du kan undgå:
Den første faktor er den nåde periode. Det er den ekstra tid, kreditkort selskaber, hvor du kan betale din bill forbi forfaldsdatoen uden hensætte yderligere interesse gebyrer. De fleste kreditkortselskaber har reduceret denne henstandsperiode disse dage, og de har planer om at gøre det meget svært for brugeren at betale deres regning inden for denne tidsfrist. Nogle af kreditkort selskaberne har elimineret dette begreb om nåde periode. Så hvis du noget i dag vil det begynde at hensætte interesse straks. Nu er det dig, der kan beslutte at vælge et andet kreditkortselskab, som leverer mere nåde periode end din nuværende.
Den anden faktor, som er generelt ignoreret af almindelige bruger er den sent salær. Dette er det vigtigste område af indkomst for nogle af kreditkort selskaberne. Du skal vide hvad de sene gebyrer er for dit kreditkort og under Hvad omstændigheder du kan blive opkrævet, ellers kan du fundet dig selv i en stor fælde af bøde.
Prøv at betale dine regninger, så snart du modtager den sætning, ellers den sen gebyr vil blive gennemført på dig. Hvis du indsender de sene gebyrer kan det også mindsker din kredit rapport. Selv kreditkortselskabet kan øge renten, hvis du går glip af betaling af regninger af datoen.
Så alt i alt er du den eneste ansvarlige for den skjulte omkostning på dit kreditkort. Hvis du betaler regningerne på forfaldsdagen, så du behøver ikke at bekymre sig på alle. Ved at gøre dine betalinger til tiden, vil du spare hundredvis eller tusindvis flere dollars årligt i renter og andre gebyrer. Har en glad kredit liv!!!