Hvad har du skib i skibscontainere?

Lad os introducere shipping containere først. Forsendelse containere er standard mellemstore kasser, hvor du leverer merchandise. Disse er ikke små kasser til emballage et par sko. Standard shipping containere typisk kommer i 8 fod af 8,5 (eller 9.5) fødder tværsnit, 20 eller 40 eller 45 fod lang. Så sammenligne de bedste med bjælkehytter end skotøjsæsker. (I virkeligheden, en populær brug for tomme shipping containere er at konvertere dem til huse.)

Skibscontainere omdannet logistik scenario og førte til en enorm vækst i verdenshandelen. Du pakke dine varer i containere på fabrikken, læg det i en standard container truck, der går til den nærmeste jernbane station eller havn hvor beholderne er overført af specialiserede container håndteringsudstyr til en motorvogn eller ocean igangværende skib.

Motorvogn derefter travels tusindvis af miles til en fjern by eller den nærmeste havneby. Specialbygget beholder skibe er designet til at acceptere containere på deres åbne dæk, og rumme et stort antal shipping containere uden at spilde plads. (Containere gemt således kan lejlighedsvis tumler ned i havet under en storm mens skibet er på søen.)

Varer leveret i beholdere

Du pakke din merchandise pakker, siger, kartoner med skotøjsæsker inde, ind i disse beholdere. Pakkerne merchandise er designet til at besætte plads inde shipping containere uden at spilde plads. Du forsegle beholder døren sikkert.

Beholderen typisk rejser uåbnet, indtil den når sin destination. Det kan få overført til lastbiler, motorvogne, skibe eller luftfartøjer, selv under denne rejse. Den umiddelbare havn eller lufthavn, får det overført igen i motorvogne eller lastbiler til transport til destination byen.

Så hvad du transportere i containere? Næsten alt er det korte svar. De fleste forbrugsvarer transporteres i containere fra fremstillingsvirksomhed fabrikker til distributør lagersteder. Tunge maskiner er transporteret i containere op til kunden. Der er brugerdefineret bygget beholdere til at rumme forskellige slags merchandise. Et kig på disse tilpasninger vil give nogle tanken om vifte af merchandise, der rejser i containere.

 • TØR VAN containere er konstrueret til at rumme sådanne elementer kartoner, jute poser, baller, paller og trommer
 • Kølecontainere er temperatur kontrolleret i intervallet minus 25 grader Celsius til plus 25 grader Celsius
 • ÅBEN TOP særlige bulkcontainere er på bulk materialer og tunge maskiner
 • ÅBNE SIDE beholdere kan rumme store mellemstore paller
 • VENTILEREDE beholdere bære økologiske produkter, der skal være ventileret under transit
 • Tankcontainere bære størstedelen væsker
 • RULLENDE GULVET containere tillade vanskeligt at håndtere lasten at blive rullet ind og ud
 • HANGAR BEAM monteret containere rumme klæder på hangarer uden yderligere emballering
 • Shipping Container Legalities

  Beholdere skal konventionen om sikre containere (CSC) certificering (godkendt af International Maritime Organization) bevise deres “fortsat sikker håndtering og transporterbart i kommercielle intermodal transport miljø”. Inspektionerne skal foretages med jævne mellemrum.

  Merchandise i eksporthandel skal også told inspektion og certificering før afsendelse.