Guvernør Schwarzenegger vender Californien til sol tag systemer

Mens Californiens guvernør Arnold Schwarzenegger er kendt for sin actionfilm, kendte få af hans affinitet for solen. Viser sig, han er helvede bøjet om konvertering Californien til sol.

3,2 milliarder pris for nyt tag Dollar Plan

Denne sidste uge, blev staten Californien den ubestridte største fortaler for solenergi i USA. Konfronteret med en voksende befolkning, begrænsede energikilder og den lejlighedsvise rullende blackout hver sommersæson, havde staten virkelig intet andet valg. Med opbakning fra guvernør Schwarzenegger, staten har netop implementeret den største solarindustrien datterselskab hver udført af en stat i et forsøg på at dæmpe energi stykket.

Januar 12, 2006 stemte Californien Public Utilities Kommissionen 3 til 1 for at vedtage en plan til at fremme anvendelsen af sol tag systemer af beboere gennem en 3,2 milliarder dollar rabat plan. Kendt som Californien Solar Initiative, er målet at konvertere så meget som seks procent af peak energibehov i staten til solar platforme. Sætte i praksis, er målet sted solenergisystemer på omtrent en million boliger i staten, især nye hjem. Ca. 15.000 boliger i staten nu har solsystemer til energifremstilling.

Når i brug, vil beboerne modtage en forbløffende rabat på $2,80 cent pr. watt på regningen utilities. På toppen af dette tilskud vil state beboere kunne kræve skattefradrag fra den føderale regering samt direkte tilskud.

Til gengæld Californien håber at både reducere stress på det nuværende elnettet system samtidig også undgå omkostningerne forbundet med bygning og kører massive nye frembringende stationer nødvendigt at fodre energi crunch forbundet med en voksende befolkning. Skønsmæssigt magt genereret gennem Californien Solar initiativ vil være tilstrækkelig til at erstatte behovet for fem massive, dyre nye power generation komplekser.

Ud over de økonomiske fordele ved den nye plan, kan californierne går sol høste store fordele gennem net metering love. Under sådanne love, vil beboerne kunne binde solar platforme i utility elektriske gitre og effektivt sælge strøm tilbage til Californien utilities. Afhængigt af størrelsen af den sol platform, kan netto måling resultere i reduktion af elektriske regninger fra 50 procent at fuldføre fjernelsen af dit decra tag.

For en stat, der lider vækst problemer, er Californien Solar initiativ et væsentligt skridt. Efter et knusende nederlag ved afstemninger i slutningen af 2005 har guvernøren noget at juble.