Er “Made In USA” bestemt til at blive en saga blot?

Der kan komme et tidspunkt i en ikke alt for fjern fremtid, når vi ikke gøre tingene i dette land længere. Dette er ikke hype, dette er grundlæggende økonomi. Det er også to regeringspolitikker modstrid med hinanden. Politikker, der kan og bør ændre dette år.

I årtier har vores regering presser industrier til at bruge naturgas til deres energi. Naturgas er en ren og effektiv energikilde, reducere drivhusgasemissionerne med omkring 35 procent over andre fossile brændstoffer. Masser af fremstillingsindustrien skiftede over-the forest produkter industrien bygger på naturgas til næsten halvdelen af sin indkøbte energi.

Derudover er millioner af hjem nu opvarmet med naturgas; og tusindvis af fleet køretøjer-busser og levering lastbiler-køre på naturgas. Efterspørgslen efter denne ren energikilde er vejen op.

Der er dog et problem.

Mens regeringen har været at fremme brugen af naturgas, køre op efterspørgsel, de har alvorligt begrænser udbuddet. Vores regering har indført et forbud mod efterforskning for naturgas-for det meste i vores kystnære farvande i sydøst.

Området kendt som ydre kontinentalsokkel, eller OCS, ud for den atlantiske kyst og i Mexicanske Golf, har nok naturgas til at opvarme 100 millioner hjem i 60 år- eller 20.000 fabrikker i 30 år. Men ingen er tilladt at udnytte denne ressource. Så næsten hver dag prisen på natural gas-med høj efterspørgsel og begrænsede forsyninger-går op. I fremtiden vil vi importerer mere og mere naturgas, sandsynligvis fra lande med fjendtlige politik i USA men rigeligt naturgas reserver.

Da priserne for naturgas skyrocket-de er i øjeblikket mere end tre gange deres historiske gennemsnit-fremstillingsindustrier lider. Skubbet til naturgas af regeringen, vi nu kvælende på manglen på levering. Energi, når bare en omkostning ved at drive forretning, er nu tredje højeste omkostninger for skov produkter industri, og snart kan konkurrere med de traditionelle top udgifter: råvarer og medarbejdere og alle deres fordele.

Den høje pris pÃ¥ naturgas, kunstigt lavet af dÃ¥rligt designet regeringspolitik, udslette vores konkurrencefordel. I sidste ende blive det vil omkostningerne amerikanske arbejdspladser og at “Lavet i USA” tag kan faktisk noget til historiebøgerne.