Centrifugal blæsere

Industrielle blæsere er hovedsageligt bruges til at cirkulere luft og gas i ventilation programmer bevægelighed. Deres primære funktion er at erstatte uren eller forurenet luft med frisk luft af hvirvlende det rundt. Næsten alle brancher, herunder landbrug, kemisk, medicinsk, olie og gas, automotive, fødevareforarbejdning, minedrift og byggeri bruger blæsere til forskellige formål såsom tørring, reducere varme, reducere røg og lugt, behandling og kontrol forurenende dampe.

Industrielle blæsere er fremstillet ved hjælp af en vifte af holdbart plast og metaller, eller en kombination af begge materialer. For eksempel, er industriel blæsere opererer i korroderende miljøer som regel lavet af polypropylen fordi det giver større strukturelle integritet og korrosionsbestandighed, og vil aldrig de-laminat. Typiske anbefalinger ved konstruktion af industrielle blæsere er – glasfiber for temperaturer over 220 grader, og metal Hvis trykket er over 10 w.g. (vand gage).

Størrelsen af blæseren reguleres af størrelsen af det miljø, hvor det skal betjenes. For eksempel, er nogle enheder stor nok til at rumme både blæseren og dens strømforsyning. Mindre, bærbare blæsere er hovedsagelig anvendes til oprydninger og i rum, der kræver midlertidige omsætning eller luft overførsel.

Luft bevægelse og kontrol forening genkender tre klasser af industrielle blæsere, klassificeret med numerisk størrelsesangivelse, som er baseret på hvordan ventilatoren er konstrueret. USAs specifikationer for industrielle blæsere afhænger luftstrømmen i CFM (kubikfod per minut), statisk tryk i inches, vand gage, højde og omtrentlige lufttemperatur. Her er et eksempel:

En industriel blæser ansøgning med 20.000 CFM på 6″ wg pres skal 12 industrielle fans spænder fra 30 til 60hp. Mens de anbefalede eller optimal er et 36 hjul, med en 30 hk (hestekræfter) motor, er det opnåeligt med en 24″ diameter hjul eller op til en 6″ hjul. Outlet hastighed til 36″” er 2611 ft pr. minut. Så, hvis det er en 6″ diameter hjul, velocity outlet vil være 653″ “pr. minut.

At få mere information besøg