3 tips til en stor sommer – udvikle liv & virksomhed og samtidig have en Blast

Som den sidste dag i skole ankommer føler jeg den samme tendens, jeg havde som barn… drop alt og skrige, “Lad os gå leg!” Ekstreme egenomsorg er jo så vigtigt. Jeg spørger også mig selv, hvis vi har en tendens til at bruge sommeren som en undskyldning for at trække tiden ud. Så er her et par tips til at integrere personlige og business vækst med en hel masse sjov.

1 – Hvad vil du opnå ved Labor Day – mens opholder sig i overensstemmelse med din årlige mål bestemme hvordan du ønsker at udvikle personligt og professionelt. Hvilke færdigheder skal udvikles? Er der et nyt produkt, du kan tilføje? Hvordan vil du være anderledes? Hvad vil du have din virksomhed til at ligne? Hvis du sidder fast skabe en succes formel. Lav en liste over hvad du har… et fantastisk produkt, ekspertise, osv. Derefter kig på hvad du vil… X antal klienter, til at skabe et overskud af X beløb, at nå frem til et bestemt niveau, osv. Hvad mangler? En færdighed? En marketingplan? Selvudvikling? Et andet produkt? Viden i et bestemt område? Udsigten opfølgning? Vælge, hvor at begynde at udfylde tomrum. Derudover gør en liste over hvad du gerne vil gøre denne sommer for at nyde din familie og Nyd dit liv. Omfatte din yndlings ting, og de ting du holde tænker. Husk på, de bedste mest mindeværdige øjeblikke ikke er dyrt.

2 – Opret en enkelt sammenhængende plan af action-Lad mig stress enkel og konsekvent. Vælg din sommer tidsplan. Kan du vågne op ekstra tidligt… sommer morgener er forfriskende. Få udført dit arbejde og har masser af tid til at spille. Muligvis passe i et par timer i den sene eftermiddag eller aften. Bringe en god bog til den pulje, som vil hjælpe dig med at udvikle inden for dit valg. Eller tage en klasse eller teleclass? Oprette nogle struktur, så du har tid til arbejde og spille. Du kan planlægge en udflugt til en bestemt dag hver uge. Vælg bestemte tidspunkter for husarbejde. Dette også lærer dine børn at få tid til arbejde og spille som begge er vigtige. Hvis du kan integrere to… alle bedre. Har børnene hjælpe med husligt arbejde… blast musik, danse omkring og få arbejdet gjort… eller skabe en race. Ved de handlinger, du vil tage, så der er ingen spildtid gad vide hvad de skal gøre, når. Sørg for at du planlægge i stille tid for dig alene og tid en gang om ugen til at opdatere din plan.

3 – tage handling dagligt – nu hvor du kender din plan, du kan flytte til at udvikle dig selv og din virksomhed mens du nyder dit liv. Holde din plan foran dig dagligt. Hvis du falder ud af kurs en dag… som du vil… må ikke bekymre dig om det. Bare komme tilbage på sporet. Et par dage om ugen, udvikle din vækst er bedre end ingen.

Derudover… for at hjælpe du føler din bedste Drik masser af vand, tilføje fødevarer, der vil give dig energi vs kræver adrenalin, og få din hvile. Gøre dette til en sommer med minder når:

du voksede de fleste og spillede til fulde,

du er forbundet med dem, du elsker,

du arbejdede og stadig havde en blast.

Nu det gør for en fantastisk sommer med ikke fortrudt. Lad os gå leg!!!

For nogle sommer besøg teleclasses fra komfort i dit hjem:

www.startingnowcoaching.com

www.seminarannouncer.com

www.teleclass.com

Copyright 2004 © Beth A. Tabak, alle rettigheder forbeholdes.